TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Oorlogsmusea.nl wil uitbreiden!

Het begint weer langzaamaan zomer te worden en vele van ons zullen in die periode een aantal Tweede Wereldoorlog zaken bezoeken of gewoon, per ongeluk, tegen het lijf lopen. Wij zijn altijd op zoek naar extra materialen om onze Oorlogsmusea.nl website mee uit te breiden.

Momenteel zijn we met name op zoek naar musea, monumenten, begraafplaatsen en andere bezienswaardigheden uit de volgende landen:
- Frankrijk (en dan vooral alles behalve Normandië)
- Italië
- Polen
- Roemenië
- Ierland
- Oostenrijk

Uiteraard zijn ook extra musea uit de volgende landen welkom, al hebben we daar al wel wat van op de site staan. Het betreft:
- Verenigd Koninkrijk
- Nederland
- België
- Luxemburg
- Frankrijk - Normandië
- Duitsland
Mocht je hier zaken bezocht hebben, kijk dan even op de site of deze al niet is toegevoegd.

Ben je naar een gebied geweest wat hierboven niet genoemd is, geen zorgen, ook dat is welkom. Wij zijn altijd op zoek naar dit soort informatie, het zal misschien niet direct op de website te zien zijn. Misschien zelfs niet dit jaar, maar we nemen het altijd mee.

Landen worden aan de site toegevoegd zodra we vinden dat er voldoende informatie over zo'n land te vinden is op de site. Als je dus één museum in Albanië tegenkomt, kan het even duren voordat we dit land toevoegen.



Kort samengevat:
Geef je informatie door! Dit kan via het forum, de website of via mail op input[at]oorlogsmusea.nl.

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 13-05-2007 00:00:00