TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Aankondiging forum wijzigingen

Vandaag de dag heeft vrijwel elk zichzelf respecterende website een forum waar van alles en nog wat besproken kan worden. Ook de websites die over de tweede wereldoorlog gaan zijn hiermee inmiddels aardig op weg.

Omdat STIWOT staat voor informatie verspreiding over de tweede wereldoorlog en we het forum als verlengstuk willen zien van onze websites gaan we een grondige wijziging doorvoeren in het forum. Deze zal veel meer tweede wereldoorlog gericht worden en bedoeld voor de uitwisseling van informatie die in het verlengde ligt van de bezigheden van STIWOT en haar projecten.

De wijzigingen die op dit moment in de maak zijn zullen vermoedelijk 1 mei worden doorgevoerd, waarbij alle gegevens van de bezoekers bewaard zullen blijven in die categorieën die gehandhaafd blijven. Ook de vormgeving en functionaliteit zal grotendeels hetzelfde blijven, de indeling gaat echter behoorlijk veranderd worden.

Het forum zal voor de gewone bezoekers alleen nog maar met de tweede wereldoorlog te maken hebben. De donateurs krijgen echter een stukje ‘extra’ in het forum, zodat ze nog wel discussies kunnen blijven voeren die niet direct met de tweede wereldoorlog zelf te maken hebben.

Het STIWOT bestuur

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 01-04-2003 00:00:00